Inspectoratul Teritorial de Munca Timis

Bine ati venit pe site-ul ITM Timis

» Home

ANUNTURI
 

 

 

25 iulie 2017  Vaccineaza-ti copilul impotriva rujeolei! Ofera copilului tau o sansa la viata Sanatoasa

 

 

Mai multe informatii despre vaccin puteti gasi la adresa http://desprevaccin.ro/


23.06.2017  In data de 10 iulie  2017 se va intruni Comisia de abilitare si avizare teritoriala in vederea obtinerii certificatelor de abilitare, a avizarii / reavizarii documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca.
 

 

28.03.2017.  In data de 28 martie 2017 in intervalul orar 13.00-16.00  se va intrerupe furmizarea energiei electrice la ITM Timis. Ne cerez scuze pentru acest inconvenient.

 


04.10.2016  In data de 19 OCTOMBRIE 2016 se va intruni Comisia de abilitare si avizare teritoriala in vederea obtinerii certificatelor de abilitare, a avizarii / reavizarii documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca.
 

 

16.08.2016  In data de 31 august 2016 se va intruni Comisia de abilitare si avizare teritoriala in vederea obtinerii certificatelor de abilitare, a avizarii / reavizarii documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca.
 

- 14.06.2016. Anuntam angajatorii ca s-a remediat situatia portalului Reges de depuneri ale registrului electronic care incepand cu data de 13.06.2016 nu atribuia coduri de incarcare depunerilor efectuate.

  

- 14.06.2016. Anuntam angajatorii ca incepand cu data de 13.06.2016 portalul Reges de depuneri ale registrului electronic temporar nu atribuie coduri de incarcare. Mentionam ca am sesizat suportul tehnic Teamnet din Bucuresti. Asteptam solutiile lor. Pana la remedierea problemei aveti posibilitatea sa efectuati depunerile registrelor electronice la ghiseele ITM impreuna cu actele necesare efectuarii depunerilor. Specificam faptul ca la ghiseele noastre se atribuie coduri de incarcare. 
 

 

In data de 14 iunie 2016 se va intruni Comisia de abilitare si avizare teritoriala in vederea obtinerii certificatelor de abilitare, a avizarii / reavizarii documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca.
 

 

- 21.04.2016 - COMUNICAT CU PRIVIRE LA: ACŢIUNEA DE VERIFICARE A RESPECTĂRII PREVEDERILOR LEGALE ÎN DOMENIUL SECURITĂŢII ŞI SĂNĂTĂŢII ÎN MUNCĂ ÎN UNITĂŢILE CU LOCURI DE MUNCĂ VERZI (RECUPERARE-RECICLARE DEŞEURI, PRODUCERE ENERGIE ELECTRICĂ DIN SURSE REGENERABILE)

 

- 14.04.2016 Anunt privind publicarea in data de 17.04.2016 a aplicatiei Revisal 6.0.4  care cuprinde actualizari ale codului COR precum si o serie de modificari descrise pe site-ul Inspectiei Muncii, sectiunea Reges.

 

- 13.04.2016. Anunt privitor la bunurile primite cu titlu gratuit cu prilejul unor actiuni de protocol in exercitarea mandatului sau  a functiei - 2015

 

Anunt colectiv decizii calcul accesorii

 

Anunt colectiv privind emiterea actelor administrative pentru contribuabili

 

 

In data de 7 DECEMBRIE 2015 se va intruni Comisia de abilitare si avizare teritoriala in vederea obtinerii certificatelor de abilitare, a avizarii / reavizarii documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca.
 

Incepand cu data de 21.07.2015, persoanele care doresc sa faca sesizari pe e-mail, posta, fax, ghiseu sau sa obtina informatii privind persoana in cauza (revisal, adeverinte, incadrarea in munca) vor atasa o copie dupa cartea de identitate. In caz contrar solicitarile vor fi clasate.
 

Anunt important privitor la Asociatiile de Proprietari. Pentru detalii faceti clik aici

In data de 17 SEPTEMBRIE 2015 se va intruni Comisia de abilitare si avizare teritoriala in vederea obtinerii certificatelor de abilitare, a avizarii / reavizarii documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca.

Anunt! In data de 26 MAI 2015 se va intruni Comisia de abilitare si avizare teritoriala in vederea obtinerii certificatelor de abilitare, a avizarii / reavizarii documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca.

26.02.2015 - IMPORTANT! Conform Ordonantei 27/2002, petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau in considerare si se claseaza.

Anunt! In data de 27 IANUARIE 2015 se va intruni Comisia de abilitare si avizare teritoriala in vederea obtinerii certificatelor de abilitare, a avizarii / reavizarii documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca.


Anunt! In data de 13 NOIEMBRIE 2014 se va intruni Comisia de abilitare si avizare teritoriala in vederea obtinerii certificatelor de abilitare, a avizarii / reavizarii documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca.

 

- 03.10.2014 In atentia Asociatiilor de proprietari ! Conducerea  Inspectoratului Teritorial de Munca Timis va aduce la cunostinta faptul ca, potrivit Codului Muncii, aveti obligatia de a incheia contracte individuale de munca (cu norma intreaga sau timp partial) cu persoanele care desfasoara activitati in cadrul asociatiilor de proprietari, atat pentru administrator cat si pentru femeia de serviciu.Conform art. 260, alin.1, lit.e din Legea 53/2003, republicata, neintocmirea contractelor individuale de munca se sanctioneaza cu amenda de la 10.000-20.000 lei pentru fiecare persoana identificata fara forme legale de angajare.- 03.09.2014  ANUNT IMPORTANT privind evitarea acceptarii ofertelor de incheiere a unui contract individual de munca in Norvegia, pentru firma Klett Industrier AS

Prin informarea transmisa de catre Inspectia Muncii, aducem la cunoștinta tuturor persoanelor care doresc obtinerea unui contract individual de munca in Norvegia, pentru firma Klett Industrier AS, sa nu dea curs acestei oferte de munca. Din informatiile Ambasadei Romaniei la Oslo, societatea Klett Industrier AS are la momentul actual un singur angajat, a inregistrat pierderi in anul fiscal 2013 și nu face în prezent angajari. Astfel, recomandam persoanelor ce sunt in cautarea unui loc de munca in Norvegia sa consulte web site-ul Ambasadei României la Oslo in vederea obtinerii informatiilor cat mai detaliate privind piata muncii din aceasta tara. 

 

 

- 01.09.2014 Anunt privind intrunirea Comisiei de abilitare si teritoriale SSM - 18 septembrie 2014

In data de 18 septembrie 2014 se se va intruni Comisia de abilitare si avizare teritoriala in vederea obtinerii certificatelor de abilitare, a avizarii / reavizarii documentatiilor cu caracter tehnic de informare si instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca.

 

 

- 15.07.2014 Anunt privind intrarea in vigoare a noului Ordin privind tarifele percepute in domeniile de activitate ale Inspectiei Muncii

Incepand cu data de 02 IUNIE 2014 a intrat in vigoare Ordinul nr. 826/2014 privind aprobarea Normativului cu tarifele pentru plata prestarilor de servicii efectuate in domeniile de activitate ale Inspectiei Muncii, care abroga Ordinul nr. 1681/2013. Conform art.3 - Tariful care se percepe de la persoanele fizice, juridice, de la persoanele fizice autorizate si de la alte entitati constituite in conditiile legii pentru categoria de servicii prestate este de 20 lei/ document, pentru fiecare dintre serviciile care pot fi prestate de inspectoratele teritoriale de munca. Pentru detalii, vezi ordinul.

 

 
Cautare cu
Site realizat de catre Inspectoratul Teritorial de Munca Timis 2004-2017
Ultima actualizare: 25/07/2017